نام آزمایش
Glu.4 PM
Glu.4 PM
مورد استفاده
نام روش اندازه گیری
آنزيماتيک
نام روش اندازه گیری
آنزيماتيک
نوع نمونه
سرم يا پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي
کمترین حجم نمونه
200 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8 ساعت
پایداری در دمای یخچال
72 روز
پایداری در دمای فریزر
30 روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز- لوله درب بنفش- لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابت دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
آنزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد ظهر پس از صرف وعده غذايي چيزي نخورد ( حداقل 4 ساعت) و براي آزمايش مراجعه کند
سرم يا پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي
کمترین حجم نمونه
200 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8 ساعت
پایداری در دمای یخچال
72 روز
پایداری در دمای فریزر
30 روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز- لوله درب بنفش- لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابت دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
آنزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد ظهر پس از صرف وعده غذايي چيزي نخورد ( حداقل 4 ساعت) و براي آزمايش مراجعه کند
توضیح روش کار
آنزيماتيک
آنزيماتيک