نام آزمایش
Vitamin A
Vitamin A
مورد استفاده
نام روش اندازه گیری
HPLC-ARUP
نام روش اندازه گیری
HPLC-ARUP
نوع نمونه
سرم، پلاسما هپارينه
حجم نمونه
1 سي سي و 500 لاندا
کمترین حجم نمونه
500 لاندا
پایداری در دمای اتاق
قابل نگهداري نميباشد
پایداری در دمای یخچال
7 روز
پایداری در دمای فریزر
3 ماه
نیازهای همراه نمونه
نمونه بايد در تاريکي باشد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله ژل دار يا درب قرمز/لوله هپارينه نمونه ظرف 30 دقيقه پس از نمونه گيري سانتريفيوژ شود
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مصرف مولتي ويتامين دارد؟ آيا بيمار الکل مصرف ميکند؟
زمان و روز انجام آزمایش
يکشنبه و سه شنبه
توضیح روش کار
HPLC-ARUP
مدت زمان انجام آزمایش
-
جوابدهی اورژانس
-
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد ناشتا باشد
سرم، پلاسما هپارينه
حجم نمونه
1 سي سي و 500 لاندا
کمترین حجم نمونه
500 لاندا
پایداری در دمای اتاق
قابل نگهداري نميباشد
پایداری در دمای یخچال
7 روز
پایداری در دمای فریزر
3 ماه
نیازهای همراه نمونه
نمونه بايد در تاريکي باشد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله ژل دار يا درب قرمز/لوله هپارينه نمونه ظرف 30 دقيقه پس از نمونه گيري سانتريفيوژ شود
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مصرف مولتي ويتامين دارد؟ آيا بيمار الکل مصرف ميکند؟
زمان و روز انجام آزمایش
يکشنبه و سه شنبه
توضیح روش کار
HPLC-ARUP
مدت زمان انجام آزمایش
-
جوابدهی اورژانس
-
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد ناشتا باشد
توضیح روش کار
HPLC-ARUP
HPLC-ARUP