نام آزمایش
GTT (75g)
GTT (75g)
مورد استفاده
نام روش اندازه گیری
انزيماتيک
نام روش اندازه گیری
انزيماتيک
نوع نمونه
سرم يا پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي و 200 لاندا
کمترین حجم نمونه
200 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8 ساعت
پایداری در دمای یخچال
72 ساعت
پایداری در دمای فریزر
30 روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز يا درب بنفش، لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابتيک دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
انزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد يکساعت پس از صرف صبحانه نمونه بدهد
سرم يا پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي و 200 لاندا
کمترین حجم نمونه
200 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8 ساعت
پایداری در دمای یخچال
72 ساعت
پایداری در دمای فریزر
30 روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز يا درب بنفش، لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابتيک دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
انزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
بيمار بايد يکساعت پس از صرف صبحانه نمونه بدهد
توضیح روش کار
انزيماتيک
انزيماتيک