نام آزمایش
GTT (100g)
GTT (100g)
مورد استفاده
نام روش اندازه گیری
آنزيماتيک
نام روش اندازه گیری
آنزيماتيک
نوع نمونه
سرم-پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي
کمترین حجم نمونه
500 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8ساعت
پایداری در دمای یخچال
72ساعت
پایداری در دمای فریزر
30روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز-لوله درب بنفش- لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابتيک دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
انزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
12-14ساعت ناشتا از شب تا صبح عدم مصرف الکل به مدت 24 ساعت قبل از نمونه گيري
سرم-پلاسما
حجم نمونه
1 سي سي
کمترین حجم نمونه
500 لاندا
پایداری در دمای اتاق
8ساعت
پایداری در دمای یخچال
72ساعت
پایداری در دمای فریزر
30روز
نیازهای همراه نمونه
ندارد
راهنمای جمع آوری نمونه
لوله درب قرمز-لوله درب بنفش- لوله حاوي هپارين
اطلاعات لازم از بیمار
آيا بيمار مشکل ديابتيک دارد؟
زمان و روز انجام آزمایش
روزانه
توضیح روش کار
انزيماتيک
مدت زمان انجام آزمایش
يک روز کاري
جوابدهی اورژانس
دارد
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز پس از انجام تست
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
12-14ساعت ناشتا از شب تا صبح عدم مصرف الکل به مدت 24 ساعت قبل از نمونه گيري
تفسیر بالینی
تست تحمل گلوكز خوراكي
تست تحمل گلوكز خوراكي
توضیح روش کار
انزيماتيک
انزيماتيک